hypotheek
ideeen
â
sex
bruiloft
kinderfeestje
zonnepanelen
bloemen
bezorgen
ikea

Meer resultaten voor kinderfeestje

kinderfeestje
Kinderfeestje Al vanaf 1650, p.p. All in Echt.
Een kinderfeestje duurt gemiddeld 3 uur, afhankelijk van de drukte en activiteiten. LET OP: DIT KINDERFEESTJE IS TE BOEKEN T/M 2 OKTOBER Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur paintballen inclusief 100 verfballetjes p.p, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar.
Kinderfeestjes: de leukste tips! Kidsproof Rotterdam.
6 tot 8 jaar. 8 tot 10 jaar. 10 tot 12 jaar. Capelle Krimpen Nieuwerkerk. Vlaardingen Schiedam Maassluis. Spijkenisse Rhoon Poortugaal. Wis alle filters. totaal 258 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7. Vier je kinderfeestje bij Avontura en ontvang een Pi knuffel of fles kinderchampagne cadeau! Speel het spel Schatgravers met je vriendjes en vriendinnetjes bij Spetter kinderyoga! Wil je lekker bewegen en sporten op je verjaardagsfeestje? Werk je in het zweet bij Polderpoort! Naast leuke traktaties, heeft TraktatieWorkshop ook creatieve workshops voor op je feestje! Roman de Goochelaar. Dat zou gaaf zijn. een échte goochelaar op je feestje! Als hij maar niet je cadeautjes weg goochelt. Je moet maar durven! Vier je feestje als een echte held bij de Paintball Manage! Feestje Klimpark Biesbosch. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een tof feestje bij Klimpark Biesbosch! Kinderfeestje voor Jou. Kant-en-klare draaiboeken om zelf een superleuk én origineel kinderfeestje thuis te organiseren! Vind jouw originele kinderfeestje op zeilschool De Lelie in Rotterdam!
Kinderfeestje - Down Under Nieuwegein.
Sluit het feestje af met lekker eten! Trek gekregen na een sportief kinderfeestje? Na een hele middag bodyboarden, voetgolfen of tuben is de kans groot dat iedereen zin heeft in wat lekkers. Na afloop van jullie activiteit kunnen jullie gezellig in ons restaurant eten. Reserveer hier jullie plekje. Maak jouw kinderfeestje compleet.
Kinderfeestje Jumping Jack.
Consumpties tijdens of na het feestje zijn niet mogelijk. Kids krijgen na afloop een zakje chips en pakje drinken mee naar huis. Een kinderfeestje is te reserveren vanaf vijf kids. Kinderfeestjes zijn geschikt voor kids vanaf vijf jaar. Vier je een kinderfeestje op maandag, dinsdag of donderdag?
Op jungle-expeditie met je kinderfeestje De Orchideeën Hoeve.
Vier jouw kinderfeestje middenin de jungle van de Orchideeën Hoeve en kruip samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de huid van een echte ranger. Ga samen met Aart op speurtocht door de avontuurlijke tropen en help de directeur van de Orchideeën Hoeve in zijn zoektocht naar de verloren parels.
Tijd voor een kinderfeestje - Holle Bolle Boom.
Het leukste kinderfeestje vier je bij de Holle Bolle Boom! Koning Pa-Radijs houdt wel van feestjes! Daarom wordt er van maandag t/m vrijdag feest gevierd in de Holle Bolle Boom. Reserveren kan telefonisch via 0226 - 39 06 20. Begeleiders van de kinderfeestjes hebben vrij entree! 1 begeleider per 4 kinderen. Speelfeestje € 12,75, per kind. Klimmen, klauteren of supersnel van de glijbaan! Limonade-service onbeperkt limonade. Smullen van frietje met saus en minisnacks of pancakes met stroop en suiker. Gereserveerde tafel in de Binnen.
Speciale verjaardag? Vier je kinderfeestje in Ouwehands Dierenpark Ouwehands Dierenpark.
Ontmoet de reuzenpanda's' Wu Wen en Xing Ya, sta neus aan neus met de ijsberen, verwonder je over de Afrikaanse leeuwen, hang het feestbeest uit in RavotAapia, word als jarige op een wel héél bijzondere manier verrast en ga met de spannende speurtocht zelf op zoek naar de bewoners van het dierenpark. De jarige als middelpunt op het kinderfeestje.
Kinderfeestje Willem II.
Activiteiten Meelopen in de line-up Rabo PinPin Penaltybokaal Kinderfeestje. Lijkt het jou leuk om je kinderfeestje bij Willem II te vieren? Kijk dan snel hieronder voor de mogelijkheden en wie weet zien we jou en je vriendjes terug in het Koning Willem II stadion!

Contacteer ons